Wie wij zijn

Antrel ICT heeft zich gespecialiseerd in het vinden en binden van de ICT professional. Van de startende support medewerker tot aan de zeer ervaren ICT specialist. Omdat wij ons zelf niet beperkt hebben, zijn wij in staat om onze klanten all-round van de juiste professionals te voorzien. Antrel ICT is een all-round dienstverlener binnen de ICT-branche met ruim tien jaar ervaring. Ons motto Old Values, New Technologies zegt het eigenlijk al; oude waarden en normen in een nieuw jasje gestoken. Door het hanteren van oude waarden en normen, onderscheiden wij ons in de markt.
Onze ICT professionals zijn kundig, betrokken en loyaal. Zij zijn het succes van Antrel! Ook de persoonlijke benadering van onze accountmanagers draagt bij aan de tevredenheid van onze klanten. Wij hebben ons gespecialiseerd in het maken van de optimale match. We weten de behoefte van onze opdrachtgevers en kandidaten goed in te schatten door onze persoonlijke aanpak.
Wij bemiddelen voor vaste en tijdelijke functies op basis van: Detachering – Deta-vast – Werving & Selectie – Project – Interim. Bekijk ook onze werkwijze.

Doen waar wij goed in zijn!

Onze werkwijze

Wanneer u een openstaande vacature heeft, kunt u ons benaderen. Onze accountmanagers zorgen er voor dat u spoedig passende profielen in uw bezit heeft. Wij stellen de kandidaten aan u voor per mail. In deze mail vindt u het cv, achtergrondinformatie over en de beschikbaarheid van de kandidaat en het tarief. Indien u geïnteresseerd bent in één of meerdere medewerkers van Antrel ICT, kan er een persoonlijk gesprek worden gearrangeerd. Tijdens dit gesprek wordt er kennis gemaakt en wordt de opdracht besproken.

Wij weten dat alleen een gemotiveerde medewerker een effectieve bijdrage kan leveren met het oog op het realiseren van de doelstellingen binnen uw onderneming. Wij doen er alles aan om onze medewerkers te blijven motiveren en te begeleiden. Korte communicatielijnen binnen onze organisatie dragen daar zeker aan bij. Antrel ICT waardeert haar medewerkers niet enkel op financiële wijze. Het vele persoonlijke contact en begeleiding, de persoonlijke opleidingsplannen, het bieden van interessante opdrachten en de mogelijkheid van het bezoeken van seminars hebben er toe geleid dat we veel van onze professionals al jaren in ons team hebben! Het Antrel Group Forum biedt onze professionals de mogelijkheid om elkaar te ondersteunen.

Tijdens een oriënterend gesprek geven wij u graag meer informatie. Kom in contact!

Follow us

“It is our mission to deliver the best solution while not losing sight of what matters the most, you the customer”

Antrel hecht veel waarde aan uw privacy. Wij gaan zorgvuldig en vertrouwelijk om met door u verstrekte persoonsgegevens.
In ons privacystatement staat beschreven hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens.