Op zoek naar een nieuwe IT baan of tijdelijke opdracht?

Op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen de IT? Tijdelijk of voor vast? Wil jij je na het behalen van jouw IT opleiding onder begeleiding van Antrel verder ontwikkelen op verschillende werkplekken? Of ben jij die ervaren professional die op zoek is naar de ideale nieuwe rol?

 

Specialist in IT beheerfuncties

Antrel bemiddelt professionals naar de baan of opdracht die ze zoeken. Voorbeelden van functies die wij bemiddelen zijn onder andere:

  • Skilled Servicedesk medewerkers en werkplekbeheerders
  • Systeem- en netwerkbeheerders
  • Applicatiebeheerders (functioneel/ technisch)
  • Managementfuncties- en opdrachten, zoals IT manager en Projectmanager

Antrel kan jou verder helpen. Dit doen we door snel te schakelen en korte communicatielijnen. Binnen ons grote netwerk hebben we veel verschillende opdrachten. Dus eerst zoeken we samen uit hoe jouw ideale werkplek of opdracht eruit ziet. Dat is tenslotte voor iedereen anders.

Antrel website

Werken voor Antrel

Werk je voor Antrel, dan merk je onze waardering niet alleen aan een mooi loonstrookje. Met regelmatig contact, persoonlijke begeleiding en een (door ons samen) op maat gemaakt opleidingsplan merk je dat we blij zijn met onze specialisten. En dat we graag in je investeren. Veel van onze professionals werken dan ook al jaren voor Antrel. Natuurlijk begint de samenwerking met het bieden van interessante opdrachten. Maar hoe leuk is het om onder het genot van een Rijsttafel met een leuk team je kennis op actuele onderwerpen op te schroeven, of de mogelijkheid te krijgen om een seminar te bezoeken?

 

 

Liever ZZP?

Werk je liever op ZZP-basis dan kun je ook bij Antrel terecht. Wij werken samen met verschillende ZZP’ers en helpen jou graag aan een mooie opdracht die past bij jouw wensen, kennis en ervaring. Wij gaan graag met je in gesprek. Om erachter te komen hoe we jou het beste kunnen helpen. Ook om heldere afspraken maken zodat ieder weet wat er van elkaar verwacht mag worden.

Uitgebreider kennismaken met onze dienstverlening?

 

Antrel ICT. Specialist in IT beheer functies.

Detachering – Werving en Selectie – Projecten – Interim Professionals –         ZZP Opdrachten

 

Antrel hecht veel waarde aan uw privacy. Wij gaan zorgvuldig en vertrouwelijk om met door u verstrekte persoonsgegevens.
In ons privacystatement staat beschreven hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens.