Op zoek naar een IT Specialist?

 

Antrel is gespecialiseerd in detachering en werving & selectie van IT professionals. Jarenlange ervaring en een groot netwerk helpen ons verschillende organisaties goed te bedienen. Van onderwijsorganisaties tot overheid en van musea tot het bedrijfsleven en de industrie. Iedere sector en organisatie vraagt om andere skills van de medewerker. Daarnaast spelen persoonlijke aspecten een rol; ieder bedrijf of afdeling heeft haar eigen werkwijze en bedrijfscultuur. Antrel weet hier naadloos op aan te sluiten.

Wij helpen onze klanten tijdelijk bij projecten en vervanging bij bijvoorbeeld ziekte. Maar wij bouwen ook graag mee aan de groei van uw organisatie en vinden de vaste medewerker die bij uw bedrijf past.

Antrel website

 

Specialist in IT beheerfuncties

 

Onze opdrachtgevers vertrouwen erop, dat Antrel op het juiste moment de meest geschikte professional aan tafel weet te krijgen. Mét de juiste skills. Maar de beste match vraagt om meer dan kennis en ervaring. Ook IT is mensenwerk. En daarom blijft voor ons de persoonlijke aanpak belangrijk.

Antrel bemiddelt onder andere de volgende functies:

  • Skilled Servicedesk medewerkers en werkplekbeheerders
  • Systeembeheerders en netwerkbeheerders
  • Applicatiebeheerders (functioneel/ technisch)
  • Management functies, zoals IT managers en projectmanagers

 

 

Onze diensten

Wij gaan graag in gesprek om mee te denken over de invulling van uw vacature of opdracht. Onze dienstverlening kunnen we op verschillende manieren invullen. Antrel helpt u graag aan IT specialisten op basis van:

  • Detachering
  • Werving en Selectie
  • Projecten
  • ZZP

 

Samenwerken met Antrel

De accountmanagers van Antrel helpen u snel aan passende profielen van kandidaten. Om dat te organiseren, spreken wij eerst de opdracht grondig met u door; wat verwacht u van een kandidaat? Welke ervaring is van belang en welke technische kennis is een vereiste? Maar ook: wanneer past iemand goed in uw organisatie of op uw afdeling? Ook over de manier van samenwerken maken wij afspraken met u. De samenwerking met Antrel is altijd maatwerk.

 

Zorg voor onze mensen

Bij Antrel zijn wij ervan overtuigd, dat gemotiveerde medewerkers de grootste bijdrage leveren aan uw organisatie. Wij nemen dan ook de tijd voor het motiveren en begeleiden van onze medewerkers. U kunt hier op de website meer over lezen bij Antrel voor IT specialisten

 

Uitgebreider kennismaken met onze dienstverlening?

 

Antrel ICT. Specialist in IT beheer functies.

Detachering – Werving en Selectie – Projecten – Interim Professionals –         ZZP Opdrachten

 

Antrel hecht veel waarde aan uw privacy. Wij gaan zorgvuldig en vertrouwelijk om met door u verstrekte persoonsgegevens.
In ons privacystatement staat beschreven hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens.